Νέα - GvSoft

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Νέα


Νέες Πιστοποιήσεις Opel

Η GvSoft έχει πιστοποιηθεί σε 6 νέα Interfaces της OPEL:

 • ESA: Εφαρμογή που υποστηρίζει την διασύνδεση του DMS με το συνολικό σύστημα (CASP) της OPEL.

 • Menu Pricing NEW: Παρέχει στοιχεία μενού (συνδυασμός  Εργασιών και συναφών ανταλλακτικών) που μπορεί να ανακτηθεί μέσω Web Service  με βάση ένα συγκεκριμένο αίτημα οχήματος.

 • GME VC: O GME VC είναι διαμορφωτής οχήματος (GME VC), που έχει εισαχθεί για Ευρωπαϊκά Συστήματα Διαχείρισης (DMS)  και ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί κατευθείαν από το DMS και προσφέρει ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας χρήστη που μπορεί να ενσωματωθεί στο UI του DMS, έτσι ώστε ο έμπορος να μπορεί απρόσκοπτα να συνεργαστεί με το διαμορφωτή.

 • OVE222: Αυτόματη ενημέρωση μέσω του Exchange 1.1 των αρχείων του DMS με τις πληροφορίες μοντέλων αυτοκινήτων, χρωμάτων, αξεσουάρ κοκ.

 • OWB: Εφαρμογή   GME OWB   είναι   το σύστημα  που χρησιμοποιείται   από τους χρήστες - αντιπρόσωπο για τη διαχείριση των  οχημάτων στην Ευρώπη για αρκετές από τις μάρκες της GM, συμπεριλαμβανομένων  Opel,  Vauxhall,  Chevrolet.

 • EPPP: Καθημερινή αυτόματη ενημέρωση του DMS  των αρχείων αποθήκης ανταλλακτικών με τιμές, περιγραφές, αντικαταστάσεις κωδικών, τεχνικές πληροφορίες κοκ από αρχεία που αποστέλλονται καθημερινά από την OPEL μέσω της GM Europe Exchange 1.1. πλατφόρμας.


________________________________________________________________

21.03.2011
Εφαρμογή OEMParts

 • H GvSoft φτιάχνοντας το oemparts δίνει την δυνατότητα συμμετοχής σας με αυτοματοποιημένες διαδικασίες σε Internet εφαρμογή διάθεσης των μη κινήσιμων ανταλλακτικών σας και αντίστοιχα, αναζήτηση ανταλλακτικών από τους συμμετέχοντες από διαφορετικές μάρκες. (oemparts.gr)


________________________________________________________________

14.01.2010
Πρόγραμμα OLAP VIEW

 • Το Olap View είναι ένα πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων της εφαρμογής με την τεχνολογία OLAP (Δημιουργία κύβου πολλαπλών διαστάσεων δεδομένων). Έχει την δυνατότητα αναπαράστασης οποιουδήποτε διαστάσεως του κύβου σε γράφημα.

Δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων σε όλες τις μορφές εγγράφων (Office, Html, Pdf κτλ.) και αποθήκευση των δεδομένων του κύβου και την αναπαραγωγή τους από το OLAP View χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το DMS

________________________________________________________________

10.02.2009
Κύκλωμα Αποστολής SMS


 • Δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων σε πελάτες για την ενημέρωση των αυτοκινήτων τους στο συνεργείο, για ευχετήριους λόγους με πλήρεις αναφορές για την αποστολή των μηνυμάτων. Δημιουργία πρότυπων μηνυμάτων, προγραμματισμένες μαζικές ή μη αποστολές μηνυμάτων


________________________________________________________________

28.06.2009
Πιστοποίηση GM OPEL

 • Το DMS (Dealers Management System) της GvSoft έχει πιστοποιηθεί από την GM OPEL πάνω στην τελευταία πλατφόρμα επικοινωνίας της OPEL (Exchange 1.1)


________________________________________________________________

10.08.2007
Όμιλος Εταιρειών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

 • Η GvSoft ολοκλήρωσε με επιτυχία την μεγαλύτερη εγκατάσταση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου στον Όμιλο Εταιρειών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.


Για την κάλυψη των αναγκών του Ομίλου δημιουργήθηκε ένα νέο πληροφοριακό σύστημα, με την ονομασία 'Optimum Plan', με το οποίο ενοποιήθηκαν πέντε διαφορετικές εταιρείες με 18 καταστήματα ανά την Ελλάδα. Στις απαιτήσεις του έργου ήταν η ενοποίηση και διαχείριση έξι διαφορετικών μαρκών όπου ο Όμιλος έχει δραστηριοποιηθεί. Οι μάρκες που λειτουργούν στο ενοποιημένο περιβάλλον είναι  η Opel, Ford, Volvo, Cadillac, BMW, Mini.  Εχουν κατασκευαστει Interfaces  για την λειτουργία γεφυρών από και προς το κεντρικό σύστημα του Ομίλου το οποίο λειτουργεί στο σύστημα iSeries της ΙΒΜ.σε πραγματικό χρόνο.   
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού