Dealer Management System

Ολοκληρώνοντας το 30έτος της ηλικίας μας σαν εταιρεία και έχοντας μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της Αυτοκινητοβιομηχανίας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο DMS – ServicePlus 4.
Μετά από χρόνια εξέλιξης και δημιουργώντας μια νέα εφαρμογή θέτοντας νέα κριτήρια και βάζοντας καινούργιες βάσεις, η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη για την αγορά, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη και καινοτομώντας κάνοντας την μηχανογράφηση της εταιρείας σας, ευκολότερη και καλύτερη.

Η καινούργια έκδοση στηρίζεται σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον και είναι νέο προϊόν κρατώντας όμως την φιλοσοφία του ServicePlus Win χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην πληροφορική και τον προγραμματισμό.

Κάποια βασικά χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής είναι τα εξής:

Νέο UI: Νέο περιβάλλον φτιαγμένο με εργαλεία που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Πολύ ευέλικτο Framework με τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες της εταιρείας.
Θέματα και προφίλ ανά χρήστη: Πολλά θέματα (themes) ενσωματωμένα, κάνοντας την εφαρμογή user friendly σε όψη όπως και σε χρήση τα οποία αποθηκεύονται ανά χρήστη.
Σύστημα Ασφαλείας: State of the art σύστημα ασφαλείας δίνοντας την δυνατότητα ορισμού δικαιωμάτων ακόμη και σε επίπεδο πεδίου.
Ενσωματωμένες δυνατότητες: Το Do list – Reminders – Αναθέσεις έργων – Ημερολόγιο χρηστών
Βάσεις Δεδομένων: Δυνατότητα λειτουργίας και σύνδεσης σε βάση δεδομένων MS SQL, MY SQL άλλα και οποιαδήποτε άλλης βάσης δεδομένων.
CRM Module: Νέο κύκλωμα CRM (Customer Relationship Management) για την παρακολούθηση όλων των επικοινωνιών που έχουν γίνει με τους πελάτες σας με SMSEmail αλλά και τηλέφωνο απευθείας μέσα από την εφαρμογή.
Ευέλικτο UI:

  • Δυνατότητα αλλαγής και δημιουργίας νέων οθονών στο πρόγραμμα (αλλάζοντας τις υπάρχουσες) με τον τρόπο που τις επιθυμεί ο χρήστης με δυνατότητα επαναφοράς αν γίνει κάποιο λάθος.
  • Δυναμικά List Views στα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κριτήρια στην αναζήτηση, φιλτράρονται και αλλάζουν γρήγορα και εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο.
  • Export των list view σε πάνω από 10 διαφορετικές μορφές.

Windows & Web versions: Μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα και σε Windows αλλά και σε Web περιβάλλον.
Tablet Έκθεσης και Συνεργείου: Δυνατότητα Παράδοσης και Παραλαβής αυτοκινήτου έκθεσης / συνεργείου / αυτοκινήτου εξυπηρέτησης κοκ, με tablet και καταχώρηση ηλεκτρονικής υπογραφής του πελάτη. Προσθήκη φωτογραφιών απευθείας από το κινητό ή το
GDPR Compliant: Η νέα εφαρμογή πληροί τα κριτήρια του Ευρωπαϊκού κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Mobile friendly: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις συσκευές κάνοντας την εφαρμογή ευέλικτη και σύγχρονη.
Multilingual: Η εφαρμογή είναι πολυγλωσσική με δυνατότητα μετάφρασης πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε γλώσσα.
Συμβατότητα με το ServicePlus 3: Η νέα εφαρμογή έχει τη δυνατότητα συνύπαρξης και αλληλοενημέρωσης για κάποιο χρονικό διάστημα με την προηγουμένη έκδοση του προγράμματος (ServicePlus 3) για την καλύτερη προσαρμογή των χρηστών στο νέο περιβάλλον.

Το νέο περιβάλλον έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί με διαφορετικούς τρόπους το κεντρικό μενού, όπως και το άνοιγμα των νέων παραθύρων – οθονών (Ribbon / Standard, Multiple Window SDI, Single Window SDI, Tabbed MDI, Standard MDI).

Το κεντρικό μενού μπορεί να χρησιμοποιείται και από την μπάρα εργαλείων, αλλά και όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα από το Navigation Menu στα αριστερά με τη δυνατότητα του Autohide, εάν το επιθυμεί ο χρήστης.

Ραντεβού Συνεργείου

Τα ραντεβού συνεργείου μπορούν να ξεκινήσουν από ένα αίτημα πελάτη, το οποίο μπορεί να γίνεται ακόμα και μέσα από μια ιστοσελίδα. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης επιλέγει την επιθυμητή ημέρα και ώρα για το service του αυτοκινήτου του και αυτομάτως μπορεί να δημιουργηθεί ένα ραντεβού ή ένα αίτημα για ραντεβού μέσα στο σύστημα το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ανατεθεί με drag n drop μέσα στο Ημερολόγιο εργασιών της ημέρας σε κάποιον τεχνικό σύμβουλο.

Υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης αποστολής email & SMS  επιβεβαίωσης στον πελάτη για το ραντεβού του από το SPWorkflow module που υπάρχει.

Dashboards & Analysis

Οι πίνακες οργάνων ή αλλιώς Dashboards είναι δια δραστικές αναλύσεις με τη μορφή γραφημάτων και widget, τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε από οποιοδήποτε μέρος ή συσκευή. Οι αναλύσεις αυτές γίνονται σε πραγματικό χρόνο και λειτουργούν δυναμικά από τον χρήστη.

Οι αναλύσεις αυτές εξυπηρετούν περισσότερο την διοίκηση δίνοντας άμεσα αποτελέσματα (οικονομικού χαρακτήρα – αναλύσεις πωλήσεων –παραγωγικότητα τεχνιτών και πολλά άλλα), στον χρήστη για οποιαδήποτε περίοδο χωρίς να βρίσκεται στην εταιρεία από οποιαδήποτε απομακρυσμένη συσκευή H/Y – Tablet ή κινητό.

Test Drives / Αυτοκίνητα εξυπηρέτησης

Διαχείριση αυτοκινήτων εξυπηρέτησης πελατών και Test Drives με Scheduler Control για εύκολη παρακολούθηση τους. Δυνατότητα παράδοσης & παραλαβής τους με Tablet, Ηλεκτρονική υπογραφή, Εκτύπωση των απαραίτητων εγγράφων κοκ.

Εξελιγμένο UIUser Friendly

Το νέο περιβάλλον στηρίζεται πάνω στον χαρακτηρισμό του User Friendly και επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει εκείνος το δικό του θέμα διαμορφώνοντας έτσι το περιβάλλον εργασίας του, όπως εκείνος το επιθυμεί. Αυτές οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται ανά χρήστη και δεν επηρεάζουν άλλους χρήστες.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα χρήσης φίλτρων σε όλες τις στήλες κάθε λίστας και δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε λίστας της εφαρμογής, καθώς και εξαγωγή της κάθε λίστας σε πολλές μορφές (Η εξαγωγή ελέγχεται από τον Security ρόλο του χρήστη).

Η ευελιξία και η ευκολία που υπάρχει στην αλλαγή και τροποποίηση των στηλών αλλά και στην χρησιμοποίηση των φίλτρων δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργεί εκείνη τη στιγμή δικά του report και να μπορεί να τα εξάγει για να τα χρησιμοποιήσει με το SP Spreadsheet που διαθέτει η εφαρμογή ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα Spreadsheet υπάρχει.

FormDesigner

Ενσωματωμένο με την εφαρμογή είναι και το σχεδιαστικό πρόγραμμα φορμών και Reports, το οποίο εμπεριέχει και default φόρμες για όλα τα κυκλώματα. Με το FormDesigner μπορείτε να δημιουργήστε συναρπαστικές, εύχρηστες φόρμες και Reports και να υιοθετήσετε το UI των πιο δημοφιλών εφαρμογών σήμερα με περισσότερα από 160+ σχεδιαστικά εργαλεία.

espa banner